Wierschuur Groepen

Stijlvolle, luxe en zeer ruime verblijfsaccommodatie. Verrassend comfort onder een monumentaal staketsel. Veilig logeren op een unieke locatie waar rust, ruimte en hygiëne vanzelfsprekend zijn. De Wierschuur heeft een oppervlakte van 750 m2 en tien slaapkamers met eigen badkamer waardoor de anderhalve meter gastvrijheid probleemloos de standaard kan zijn. Vanaf april 2022 zijn er veertien slaapkamers met eigen badkamer.

Share

Wsch Bar Keuken Aangepast

Ruimte in overvloed in Wierschuur Nieuwland

Ruimte om te delen

De Wierschuur biedt u een zee van ruimte onder een monumentaal staketsel. Ruimte om, met inachtneming van de huidige regelgeving, te genieten van elkaars gezelschap, te koken, te eten, te lezen, een spelletje te doen of waar u ook maar ruimte voor nodig heeft. Ruimte voor en met elkaar maar ook ruimte voor uzelf in één van de negen comfortabele slaapkamers met eigen sanitair. Het is mogelijk de Zuiderzeekeet op het erf erbij te huren als tiende slaapkamer. Vanaf april 2022 zijn er vier extra slaapkamers in de aanliggende voormalige stal gerealiseerd.

Ventilatie

Ten behoeve van een veilig verblijf kan de Wierschuur optimaal natuurlijk worden geventileerd middels de 36 ventilatie roosters in de dakramen en de schuifpuien in de slaapkamers.