Boerenlandfair Wieringen

In het rustieke dorpje Westerland, op het hoogste punt van Wieringen, wordt de gezelligste Boerenlandfair van Noord-Holland dit jaar op zondag 23 juni gehouden. De Boerenlandfair is dit jaar extra feestelijk vanwege het 15 jarig bestaan. Dit wordt o.a. gevierd met een ouderwetse taartenbakwedstrijd.

Share

Boerenlandfair Westerland

Na als countryfair te zijn begonnen, ontstond, o.a. door het succes van een theetent met een theeschenkerij, prachtig servies en zelfgebakken taarten, in de loop van de jaren de Boerenlandfair.
De fair heeft regionale faam door de bijzondere uitstraling. Er wordt selectief naar het aanbod van standhouders gekeken met een aantrekkelijk aanbod van brocante spullen, antiek en curiosa, tuinartikelen en planten tot gevolg. Demonstraties, leuke activiteiten, muziek en goede verzorging van de inwendige mens staan garant voor een dagje genieten van het buitenleven op Wieringen.
De Boerenlandfair is een leuke aanvulling op- en combinatie met Wierings Mooiste, de traditionele fietstoertocht die dezelfde dag op Wieringen wordt gehouden.

Martine van Soolingen

Martine van Soolingen

Korte bio o.a: Martine is eigenaresse van bed & breakfast Villa Nieuwland in Den Oever op het voormalige Waddeneiland Wieringen.
Reageren: e-mail