Mystery guests met vakantie op Wieringen

Vakantie op Wieringen: dit weekend genoten een aktief stel met de ligfiets van een korte vakantie op Wieringen en kamer Zeezoen in Villa Nieuwland. Zij toonden zich uitermate enthousiast over het waddeneilandgevoel dat Wieringen geeft en de schitterende natuur.

Share

Certified BB

Martine met de vlag ‘Certified Bed & Breakfast’

Onder een stralende zon hadden zij Wieringen rondgefietst met als afsluiter een fietstocht naar Medemblik. Onze gasten vertelden dat zij normaal gesproken alleen maar langs Wieringen reden, op weg naar Texel, maar dat ze Wieringen in het vervolg niet meer zo vaak rechts zouden laten liggen.

Wij, bescheiden?

Na het ontbijt bekenden onze gasten als ‘mystery guests’ met vakantie op Wieringen te zijn en werden wij verrast door de uitreiking van de vlag ‘Certified Bed&Breakfast’ van bed en breakfast Nederland.
Wij hadden Villa Nieuwland bij B&B Nederland aangemeld in de categorie vier tulpen maar de mystery guests vonden ons wat te bescheiden. Mogelijk zit er dus zelfs een vijfde tulp in, de hoogst haalbare qualificatie voor een B&B.
Hoewel wij het verwachtingspatroon bij onze gasten liever niet te hoog willen zien, zijn wij natuurlijk stiekem heel erg trots en hopen wij toch op die vijfde tulp.
Wordt vervolgd …

Martine van Soolingen

Martine van Soolingen

Korte bio o.a: Martine is eigenaresse van bed & breakfast Villa Nieuwland in Den Oever op het voormalige Waddeneiland Wieringen.
Reageren: e-mail